الأحد، 13 أكتوبر 2013

طريقة عمل جلاش باللحمة و البطاطس How to make Phyllo Stuffed With Beef &...


طريقة عمل جلاش باللحمة و البطاطس
مدة الإعداد: ١ ١/٢ ساعه
درجة حرارة الفرن:
٣٥٠ فهرنهيت أو ١٨٠ درجة مئويه لمدة ١/٢ ساعه
المقادير:
 العصاج ( ١/٢ كيلو لحمه مفرومه ، ملعقه صغيره ( فلفل اسود ، بهارات ) ١/٤ ملعقه صغيره قرنفل ، ملح ، ٢ بصله كبيره ، ملعقه كبيره سمن ) ، البطاطس (  ١/٢ كيلو بطاطس ، ٢ ملعقه كبيره جبنه البارميزان ، ملعقه كبير زبده ، ٣ ملعقه كبيره كريمه ، ملح ، فلفل اسود ) ، ١/٢ كيلو جلاش ، للتسقيه ( كوب لبن ، بيضه ، ملح ، فلفل ) ، سمن
How to make Phyllo Stuffed With Beef & Potato
Preparation time: 1 1/2 hr.
Oven temperature: 350 F or 180 ° C for 1/2 hour
Ingredients:
For beef (1/2 kg. ground beef , tsp. black pepper , tsp. all spices , 1/4 tsp. cloves, salt, 2 large onion, tbsp. butter ) , for potato (1/2 kg. potato , 2 tbsp parmesan cheese, tbsp. butter, 3 tbsp coffee cream , salt, black pepper ) , 1/2 kg. phyllo dough , butter , for pouring ( cup milk , one egg , salt , black pepper ) .