الأحد، 22 فبراير 2015


طريقة عمل فطائر بولندية
How to make Polish Pierogies
العربي
المقادير
٦ اكواب دقيق المخبوزات (٧٦٠ جرام), ٣ م.ص ملح, ٢ م.ك طحينه, ٣\٤ كوب زيت (١٨٧ ملليتر), ماء دافئ حسب العجينه, ١\٢ كيلو بطاطس مسلوقه, بصلة كبيرة, ١\٤ كوب زيتون أسود, ٢ فص ثوم, ١٠٠ جرام فلفل رومي أحمر, ١\٢ كوب بسلة, ٢ م.ك طماطم مجففة, ١\٢ كوب لوز محمص مجروش, ٢ م.ك بقدونس, ٢ م.ك خضروات مجففه, ١ م.ك كزبرة ناشفة مجروشة, ١ م.ص فلفل أسود, ١\٤ كيلو عصاج جاهز, ٢ م.ك جبنة البارميزان, ٢ م.ك زيت
Ingredients
6 cups all-purpose flour (760 g), 3 tsp. salt, 2 tbsp. sesame seeds paste, 2 tbsp. sesame seed paste, 3/4 cup oil (187 ml), 2 to 2.5 cups warm water, 1/2 kg of mashed potatoes, one large onion, 1/4 cup black olives, 2 garlic cloves, 100 g red bell pepper, 1/2 cup shelled green peas, 2 tbsp. sun dried tomato, 1/2 cup roasted almond, crushed, 2 tbsp. chopped parsley, 2 tbsp. Vegeta (spices & vegetables), one tbsp. coriander, one tsp. black pepper, 1/4 kg cooked ground beef, 2 tbsp. grated parmesan cheese, 2 tbsp. oil