السبت، 20 يونيو 2015

طريقة عمل طاجن التورلي بريش البتلو 
Veal Ribs & Vegetables Casserole
          المقادير      
٧٥٠     جرام ريش اللحم البتلو
١        بصلة كبيرة
٢        فلفل أحمر رومي حلو
١\٢     كيلو بطاطس
٢        قرن فلفل حار
١\٤     كيلو فاصوليا خضراء
١\٤     كيلو قرنبيط
١٥٠    جرام كرفس
١\٤     كيلو جزر
١\٢     كيلو كرنب
١٠٠    جرام جذور الشمر
٦        فص ثوم كبير
٢        حبة طماطم متوسطة
١,٥      كوب صلصة طماطم
          ملح و فلفل أسود          
٣        م.ك سمن
          زيت          
١        م.ك خضروات مجففة 
١        م.ص ريحان
(٤        حبات حبهان (الهيل
(٢        ورقة لورا (الغار
         Ingredients 
750     Veal ribs
1         Large onion
2         Medium bell peppers
1/2      Kg potatoes
2         Hot peppers
1/4      Kg green beans
1/4      Kg cauliflower
150     G celery 
1/4      Kg carrots 
1/2      Kg cabbage 
100     G fennel bulb
6         Garlic cloves
2         Tomatoes, peeled
1.5      Cup crushed tomatoes 
           Salt & pepper
3         Tbsp. ghee
           Oil
1         Tbsp. dried vegetable spice
1         Tsp. basil
4         Whole cardamom pods 
2         Bay leaves