الأحد، 4 مايو 2014

طريقة عمل محشي الفلفل، الباذنجان و الكوسه
How to make Egyptian Stuffed Vegetables
 
المقادير
٢كيلو و نصف خضروات (فلفل، باذنجان، كوسه)، كيلو رز مصرى، ١/٢ كيلو لحمه مفرومه، ٣ كوب صلصة طماطم، كوب بقدونس، ١/٢ كوب شبت، ١/٢ كيلو بصل، ١/٢ ملعقه صغيره قرفه، ٢ ملعقه صغيره بهارات، ملعقه صغيره فلفل اسود، ملعقه صغيره جوزة الطيب، ملعقه صغيره نعناع مجفف، ملح، ٢ ملعقه كبيره خضار مجفف، ١/٢ كوب زيت، (شرائح بصله متوسطه، ٥ فص ثوم، ٣ حبة قرنفل).
Ingredients 
2 1/2 kg. vegetables (green pepper, eggplant, zucchini), one kg. white rice, 1/2 kg. ground beef, 3 cups tomato sauce, 1 cup fresh parsley, 1/2 cup fresh dill, 1/2 kg. onion, 1/2 tsp. cinnamon, 2 tsp. all spices, 1 tsp. black pepper, 1 tsp. ground nutmegs, 1 tsp. dry mint leaves, salt, 2 tbsp. dried vegetable, 1/2 cup oil, (medium sliced onion, 5 garlic cloves, 3 cloves)