الأحد، 1 مارس 2015


النودلز الصينى بالجمبرى و الخضروات
Stir-Fry Noodles With Shrimp
العربي
٤٠٠ جرام جمبري (الروبيان)
٨٠٠ جرام نودلز, جزره متوسطه, ١٠ حبات فاصوليا خضراء, ٢ قرن فلفل حار, ٢ بصلة متوسطة, ٦ فص ثوم, حزمة بصل أخضر, ٢ فرع كرفس, حبة صغيرة خرشوف أورشليمي, ٤٠٠ جرام جمبري (الروبيان), ١٠٠ جرام جندوفلي مجمد,  ملح و فلفل أسود, ٢ م.ك نشا, ١ م.ص جنزبيل مبشور, صلصة الصويا, ٦ م.ك زيت, ١ م.ك خل الرز, ١ م.ك زيت السمسم, ماء لسلق النودلز
Ingredients
a punch of green onion
800 g steam fried noodles, One medium carrot, 10 green beans, 2 red hot peppers, 2 medium onions, 6 garlic cloves, a punch of green onion, 2 large celery stalks, One small jerusalem artichoke, 400 g raw shrimp, shelled, 100 g frozen shelled clams, salt & pepper,  2 tbsp. cornstarch, one tsp. minced ginger root, soy sauce, 6 tbsp. oil, one tbsp. rice vinegar, one tbsp. sesame seed oil, water to cook the noodles