الأحد، 15 فبراير 2015


طريقة عمل خلية النحل
Homemade Honeycomb Buns
العربي
English
المقادير
العجينه: ٢ كوب دقيق المخبوزات (٢٥٠ جرام), ١\٤ كوب سكر(٥٠ جرام), ١\٢ كوب لبن حليب (١٢٠ ملليتر), ١\٤ م.ص ملح, ١ م.ك خميره فوريه, ١\٤ كوب ماء دافئ, ١ م.ك سكر, ٧٥ جرام زبدة.
الحشو: ١٢٥ جرام جبن الكريم او جبنه مثلثات
الشربات: كوب ماء مع كوب سكر, ١ م.ص ڤانيليا, ١\٢ م.ك ليمون, ١\٢ م.ص رائحة جوز الهند.
للتزويق: ١ بيضه مع ٢ م.ك لبن حليب, سكر بني خام للتزويق 
Ingredients
For the dough: 2 cups all-purpose flour (250 g), 1/4 cup sugar (50 g), 1/2 cup warm milk (120 ml), 1/4 tsp. salt, 1 tbsp. (rapid-rise) dried yeast, 1/4 cup warm water, 1 tbsp. sugar, 750 g butter.
For filling: 125 g low sodium cream cheese or Laughing Cow Cheese.
For the sugar syrup: 1 cup water, 1 cup sugar, 1 tsp. vanilla, 1/2 tsp lime juice, 1/2 tsp. coconut extract.
For the glaze: 1 egg, 2 tbsp. milk, sparkling sugar