الخميس، 27 نوفمبر 2014

طريقة عمل بسكويت اللوز و الكاكاو
Almond Chocolate Cookies

٢٠٠ جرام دقيق أبيض (كوب و نصف), ١٥٠ جرام زبده, ٢ ملعقه كبيره سكر أبيض, بيضه متوسطه, نصف ملعقه صغيره بيكنج صودا, ملعقه كبيره ڤانيليا, ٢٥ جرام كاكاو بودره (ثلث كوب), ١٥٠ جرام سكر بني, كوب لوز مطحون خشن (١٢٥ جرام)
Ingredients

1 1/2 cups all-purpose flour (200 g), 150 g unsalted butter, 2 tbsp. granulated sugar, one medium egg, 1/2 tsp. baking soda, one tbsp. vanilla, 1/3 cup unsweetened cocoa powder (25 g), 3/4 cup brown sugar (150 g), cup crushed almond / pistachios (125 g)