الثلاثاء، 9 سبتمبر 2014

طريقة عمل سويسرول المربى و الكريمه
How to make Swiss Roll Cake
العربي
١/٢ كوب دقيق ابيض (٦٥ جرام)، ٤ بيضات متوسطه، ملعقه صغيره بيكنج بودر، ١/٢ كوب سكر (١٠٠ جرام)، ١/٤ ملعقه صغيره ملح، ملعقه صغيره ڤانيليا، الحشو {١/٤ ١ كوب كريمه لباني (٣١٥ ملليتر)، ٣ ملعقه كبيره سكر، ٣ ملعقه كبيره مربى المشمش، ١/٤ كوب لوز محمص}، كريمة السكر {٣٠ جرام زبده، كوب سكر بودره، ٣ ملاعق كبيره لبن حليب، ملعقه 
صغيره ڤانيليا
     Ingredients                                                                                                                                   
1/2 cup (65 g) sifted plain flour, 4 medium eggs, one tsp. baking powder, 1/2 cup (100 g) granulated sugar, 1/4 tsp. salt, one tsp. vanilla, for filling {1 1/4 cups (315 ml) whipping cream, 3 tbsp. granulated sugar, 3 tbsp. apricot jam/jelly, 1/4 cup almonds, toasted and finely chopped ,  for icing {30 g unsalted butter, one cup confectioners' sugar, 3 tbsp. milk, one tsp. vanilla