الثلاثاء، 24 فبراير 2015


طريقة عمل أرز باللبن صيامى
Coconut Rice Pudding
العربي
المقادير
كوب أرز أبيض قصير الحبه (٢١٠ جرام), ٢ كوب ماء (٤٧٠ ملليتر), ١\٢ ١ كوب سكر (٣٠٠ جرام), ٣ م.ك نشا, ١ م.ص ڤانيليا, ١\٢ م.ص رائحة جوز الهند, ٣ كوب لبن جوز الهند (٧١٠ ملليتر), كوب كريمة جوز الهند (٢٣٦ ملليتر), خليط من المكسرات (جوز هند, زبيب, لوز, سودانى), ١ م.ك قرفة, ٢ م.ك سكر
Ingredients
One cup short-grain white rice (210 g), 2 cups water (470 ml), 1 1/2 cups sugar (300 g), 3 tbsp. cornstarch, one tsp. vanilla, 1/2 tsp. coconut extract, 3 cups coconut milk (710 ml), one cup coconut cream (236 ml),mixture of nuts (grated coconut, raisins, almonds, peanuts), one tbsp. cinnamon, 2 tbsp. sugar