الجمعة، 17 أبريل 2015

طريقة عمل قشر الليمون و البرتقال المسكر
Candied Orange and Lemon Zest
العربي
المقادير
٧٠٠ جرام ليمون طازج (أضاليا)، ١١٥٠ جرام برتقال (أبو سرة)، للبرتقال: ١\٢ كوب سكر (١٠٠ جرام)، لليمون: ١\٢ كوب سكر (١٠٠جرام)، الليمون: ١\٢ كوب عصير ليمون، البرتقال: ١\٢ كوب عصير برتقال، ١ م.ك عصير ليمون
Ingredients
700g lemon, 1150g navel orange, For orange: 1/2 cup sugar (100g), For lemon: 1/2 cup sugar (100g), For lemon: 1/2 cup lemon juice, For orange: 1/2 cup orange juice, 1 tbsp. lemon juice