الأربعاء، 4 مايو 2016

طريقة عمل المكرونة بالبشاميل 
Penne with Béchamel Sauce & Ground Beef
وصفة سريعة و بسيطة لعمل المكرونة بالبشاميل و العصاج 
طريقة التحضير 
Directions

المقادير 
٧٠٠ جم مكرونة قلم (مسلوقة نصف تسوية فى ٢ م.ك ملح و ٣ لتر ماء)
البشاميل
١    كوب دقيق (١٢٥ جم)
١    بيضة متوسطة
١    لتر لبن حليب
١    م.ص ملح
٢,٥ م.ك سمن أو زبدة
١\٢ م.ص فلفل أسود
٢    م.ك جبنة رومى مبشورة (أو جبنة بارميزان مبشورة)
١    كوب جبنة موتزاريلا مبشورة (١٠٠ جم)
٢    م.ك قشطة (أو الكريمة الحامضة)
الحشو
١\٢ كيلو لحمة مفرومة (قليلة الدهن)
١\٢ م.ص فلفل أسود
١\٢ م.ص جوزة الطيب
١\٢ م.ص بهارات
١    م.ص ملح
١    م.ك سمن أو زبدة

١    بصلة متوسطة قطع صغيرة (١٥٠ جم)
Ingredients
700grams penne pasta half-cooked in 3 liters water and 2 tbsp. salt
Béchamel sauce
1cup flour-125 grams
1medium egg
1liter milk
1tsp. salt
2.5tbsp. ghee or butter
1/2tsp. black pepper
2tbsp. parmesan cheese
1cup mozzarella cheese-100 grams
For stuffing
1/2kg extra lean ground beef
1/2tsp. black pepper 
1/2tsp. ground nutmeg 
1/2tsp. all-spices
1tsp. salt
1tbsp. ghee or butter
1medium onion,diced-