الاثنين، 26 أكتوبر 2015

طريقة عمل شوربة الخضروات و البقول
Leek and Cannellini Bean Soup
        المقادير
٤٠٠    ملليتر علبة فاصوليا بيضاء
٧٥      جرام مكرونه حلزونية 
٢        فص ثوم
١٠      حبات طماطم شيري
٢        م.ك زيت زيتون
١        لتر شوربه
٤٠      جرام كرات
١٠٠    جرام فاصوليا خضراء
٤        بصلات صغيرة
٧٥      جرام خرشوف أورشليمي
١        م.ص زعتر
١\٢     م.ص ريحان
           ملح
          Ingredients 
400    ML tin cannellini beans
75      G small rotini pasta
2        Garlic cloves 
10      Cherry tomatoes 
2        Tbsp. olive oil 
1        Litre vegetable stock 
40     G Chinese chives (leek)
100   G green beans 
4       Small onions 
75     G Jerusalem artichoke 
1       Tsp. dried thyme 
1/2   Tsp. dried basil 

         Salt