الأحد، 2 أغسطس 2015

طريقة عمل بيتزا الخضروات المشوية
Rainbow Veggie Pizza
English 
         المقادير
         الخضروات 
٦٠٠   جرام فلفل رومي
١       كيلو كوسة
٥٠٠   جرام جزر
٧٥٠   جرام باذنجان
٢       م.ك خضروات مجففة
١       م.ص زعتر
١       م.ص فلفل أسود
١       م.ك عصير ليمون
١       كوب زيت
         عجينة البيتزا
٣       كوب دقيق المخبوزات (٣٥٠ج)
         دقيق لفرد العجينه
١       م.ك سكر
١       م.ص ملح
١\٢    م.ص زعتر
١\٢    م.ص فلفل أسود
١,٥    م.ك خميرة فورية
١\٤    كوب زيت
         ماء حسب العجينه
         الخضروات المجففه
         كمون
         كزبرة ناشفة
         ريحان
         زعتر
         ثوم مجفف
         بصل مجفف
         بقدونس مجفف
         Ingredients 
         Vegetables 
600   G bell peppers, colors
1       Kg zucchini 
500   G carrots
750   G eggplant 
2       Tbsp. Italiano or vegeta seasoning 
1       Tsp. thyme 
1       Tsp. black pepper 
1       Tbsp. lemon juice 
1       Cup oil
         For the dough 
3       Cup all-purpose flour (350g)
         Extra flour for dusting
1       Tbsp. sugar
1       Tsp. salt
1/2    Tsp. thyme 
1/2    Tsp. black pepper 
1,5    Tbsp. active dry yeast 
1/4    Cup oil
         Warm water
         Dried Vegetable Seasoning
         Cumin 
         Dried coriander 
         Dried basil 
         Dried thyme 
         Dried garlic flakes
         Dried onion flakes
         Dried parsley