السبت، 23 أغسطس 2014

طريقة عمل تشيلي اللحم المكسيكى
المقادير 
لحمه مفرومه (٥٠٠جرام)، علبه فاصوليا حمراء (٥٤٥ مليلتر)، صلصة طماطم  (٤٠٠ جرام)، بصله كبيره، قرن فلفل احمر او ١/٤ ملعقه صغيره فلفل احمر مجفف، فلفل احمر رومى (١٥٠ جرام)، ١/٤ كوب زيت (٦٥ مليلتر)، ملح، بقدونس للتزويق، ٢ فص ثوم ، ١/٤ ١ كوب ماء (٣٠٠ مليلتر)، ملعقه صغيره قرفه، ملعقه صغيره فلفل اسود، ١/٢ ملعقه صغيره ريحان، ملعقه صغيره كمون، ملعقه صغيره نسكافيه، ملعقه صغيره بابريكا.