الأربعاء، 20 أغسطس 2014

(طريقة عمل لقمة القاضي (الزلابيه
How to make Loukoumades 
شاهد الڤيديو
العجينه
١/٢ ٢ كوب دقيق المخبوزات (٣١٢ جرام)، ٢ كوب لبن حليب دافئ (٥٠٠ مليلتر)، ملعقه كبيره خميره فوريه، رشة ملح، ملعقه كبيره سكر، ٢ ملعقه كبيره كسترد بودره، ١/٤ كوب ماء دافئ
للتزويق
 جوز هند مبشور
الشربات، الشيرة او القطر
٢ كوب سكر (٤٠٠ جرام)، كوب ماء (٢٥٠ مليلتر)، ملعقه صغيره ليمون، ملعقه كبيره ماء الورد
زيت للتحمير
Ingredients 
For dough
2 1/2 cups of all-purpose flour (312 g), 2 cups of warm milk (500 g), 1 tbsp. of active dry yeast, pinch of salt, 1 tbsp. of granulated sugar, 2 tbsp. of custard powder, 1/4 cup of warm water.
 Sprinkle with shredded coconut
For syrup
2 cups of granulated sugar (400 g), 1 cup of water (250 g), 1 tsp. of lemon juice, 1 tbsp. of rose water.
Oil for deep frying.