الخميس، 27 مارس 2014

طريقة عمل مكرونه مع باذنجان في الفرن 
How to make Eggplant Penne Casserole 
المقادير
٧٠٠جرام مكرونه قلم، ١/٢ ١ كيلو باذنجان رومى، بصله كبيره، ١/٢ فلفل احمر رومي، ١/٢ كوب طماطم مجففة، قرن فلفل اخضر شطه، ملح، ١/٢ ١ كوب صلصة طماطم، ملعقه صغيره (خضروات مجففة، ريحان، فلفل اسود)، زيت زيتون
Ingredients
700 grams penne pasta, 1 1/2 kg. black bell eggplant, large red onion, 1/2 sweet red pepper, 1/2 cup sun dried tomato, one hot green pepper, salt, 1 1/2 cup tomato sauce, tsp. (Vegetable stock powder, basil, black pepper), olive oil