الخميس، 13 نوفمبر 2014


طريقة عمل كوسه بالبشامل
How to make Zucchini Béchamel
٢ كيلو كوسه, بصله كبيره مقطعه شرائح, ملعقه صغيره ملح, ملعقه صغيره فلفل أسود, ملعقه كبيره سمنه, ١\٢ ملعقه صغيره ريحان, العصاج (١\٢ كيلو لحمه مفرومه, بصله كبيره, ملعقه صغيره ملح, ملعقه صغيره فلفل أسود, ملعقه صغيره بهارات), البشامل (٢ كوب لبن (٥٠٠ ملليتر), كوب جبنه موتزاريلا (١٠٠ جرام), ٣ ملاعق كبيره جبنه بارميزان, ١\٣ كوب دقيق (٥٠ جرام), ٢ بيضه متوسطه, ١\٢ ملعقه صغيره ملح, ١\٢ ملعقه صغيره فلفل أسود)
Ingredients
2 kg zucchini , one large onion, sliced lengthwise, one tsp. salt, one tsp. black pepper, one tbsp. ghee or butter, 1/2 tsp. dried basil, for meat (1/2 kg of ground beef, one large onion, chopped, one tsp. salt, one tsp. black pepper, one tsp. all spices), for béchamel (2 cups milk (500 ml), one cup mozzarella cheese (100 g), 3 tbsp. parmesan cheese, 1/3 cup white flour (50 g), 2 medium eggs, 1/2 tsp. salt, 1/2 tsp. black pepper)