الثلاثاء، 3 مارس 2015

طريقة عمل أصابع البقلاوة بالمكسرات
Cinnamon-Nuts Baklava Fingers
العربي
English
المقادير
١\٢ كيلو جلاش, كوب بواقي جلاش أو كنافه, زيت, ١\٤ كوب (سوداني, زبيب, سكر, فستق, لوز, جوز هند), ١ م.ك قرفه
الشربات أو الشيره
كوب سكر (٢٠٠ جرام), ٣\٤ كوب ماء (١٧٧ ملليتر), ١ م.ص عصير ليمون, عود قرفه, ١ م.ص ڤانيليا
Ingredients
1 package (1/2 kg) frozen phyllo, 1 cup left over phyllo dough, oil, 1/4 cup (peanuts, raisins, sugar, pistachios, almonds, grated coconut), 1 tbsp. ground cinnamon
For the syrup
1 cup sugar (200 g), 3/4 cup water (177 ml), 1 tsp. lemon juice,1 stick cinnamon, 1 tsp. vanilla