الأحد، 13 أكتوبر 2013

طريقه عمل مسقعة الباذنجان How to make Eggplant Casserole


طريقه عمل مسقعة الباذنجان
مدة الإعداد: ساعه
المقادير :
المسقعه باللحمه المفرومه ( ملعقه كبيره سمنه ، فلفل اخضر حار ، ملعقه صغيره ٧ توابل ،  بصله كبيره ، ملح و فلفل ، ١/٢ كيلو لحمه مفرومه ، كيلو باذنجان ، صلصة طماطم ) . المسقعه الصيامى ( بصله كبيره ، ١/٢ فلفل احمر رومى ، فلفل أخضر حار ، ملح وفلفل ، ١/٢ ملعقه صغيره كسبره ناشفه ، كيلو باذنجان ، ١/٤ كوب زيت ، صلصة طماطم ) .
How to make Eggplant Casserole
Preparation time: 1 hr.
Ingredients:
Eggplant beef casserole ( tbsp. butter , hot bell pepper , tsp. all spices , salt & pepper , 1 large onion ,1/2 kg. ground beef , 1 kg. fresh eggplant , tomato sauce ) ,vegetarian  eggplant casserole ( 1 large onion , 1/2 sweet red pepper , hot bell pepper , salt & pepper , 1/2 tsp. coriander , 1 kg. fresh eggplant , 1/4 cup oil , tomato sauce ) .