الأحد، 13 أكتوبر 2013

طريقة عمل الخرشوف و البطاطس المحشيه How to make Artichoke and Potato Stu...


مدة الإعداد: ١ ١/٢ ساعه
المقادير:
١/٢ كيلو لحمه مفرومه ، ملح ، ملعقه صغيره ( فلفل اسود ، بهارات ) ، ١/٢ ملعقه صغيره ( قرفه ، قرنفل ) ، ٤ بطاطس متوسطه ، ٤ خرشوف ، ٢ بصله متوسطه مقطعه صغير ، ملعقه كبيره سمن ، الصلصة ( كوب صلصه طماطم ، ملح و فلفل ، ١ ١/٢ كوب ماء )
درجه حرارة الفرن : ٤٠٠ درجه فهرنهيت او ٢٠٠ درجه مئويه لمدة ساعه .
Preparation time: 1 1/2 hr.
Ingredients:
1/2 kg. ground beef , salt , tsp.( black pepper , all spices ) , 1/2 tsp. ( cinnamon , cloves ) 4 medium potatoes , 4 large artichokes , 2 medium onions cut into small pieces , tbsp. butter , for sauce ( cup tomato sauce , 1 1/2 cup water , salt & pepper )