طريقة عمل بيتزا الخضروات المشوية
Rainbow Veggie Pizza
English
الخضروات
٦٠٠ جرام فلفل رومي
١ كيلو كوسة
٥٠٠ جرام جزر
٧٥٠ جرام باذنجان
٢ م.ك خضروات مجففة
١ م.ص زعتر
١ م.ص فلفل أسود
١ م.ك عصير ليمون
١ كوب زيت
عجينة البيتزا
٣ كوب دقيق المخبوزات (٣٥٠ج)
دقيق لفرد العجينه
١ م.ك سكر
١ م.ص ملح
١\٢ م.ص زعتر
١\٢ م.ص فلفل أسود
١,٥ م.ك خميرة فورية
١\٤ كوب زيت
ماء حسب العجينه
الخضروات المجففه
كمون
كزبرة ناشفة
ريحان
زعتر
ثوم مجفف
بصل مجفف
بقدونس مجفف
Ingredients
Vegetables
600 G bell peppers, colors
1 Kg zucchini
500 G carrots
750 G eggplant
2 Tbsp. Italiano or vegeta seasoning
1 Tsp. thyme
1 Tsp. black pepper
1 Tbsp. lemon juice
1 Cup oil
For the dough
3 Cup all-purpose flour (350g)
Extra flour for dusting
1 Tbsp. sugar
1 Tsp. salt
1/2 Tsp. thyme
1/2 Tsp. black pepper
1,5 Tbsp. active dry yeast
1/4 Cup oil
Warm water
Dried Vegetable Seasoning
Cumin
Dried coriander
Dried basil
Dried thyme
Dried garlic flakes
Dried onion flakes
Dried parsley